fredag 5 januari 2018

Fem Snabba #5

Med Bullshit.

Vad tycker dom om året som varit och vad händer i det kommande. Sist ut och lite sent (men ni vet vad man säger).


Trevlig läsning...


1: Hur har året (2017) varit för Bullshit? (både bra och dåliga minnen.) Spelningar, skivsläpp m.m.

Marcus: Det har av olika anledningar varit ett lugnt och händelsefattigt år. Inga gig, inga skivsläpp och få rep. Men vi har skrivit en hel del nya låtar iaf. Och det sensationella är att tre av dem är på svenska. Vi har inte släppt något på modersmålet ännu.

2: Vad är / har ni för planer för Bullshit för 2018. Vad händer?

Marcus: Vi hoppas kunna repa betydligt mer detta år och vi planerar åtminstone en studiosession med tillhörande skivsläpp. Sen hoppas vi såklart på några roliga gig också, gärna söder om Umeå.

3: Hur tycker du / ni att året (2017) har varit som privatperson? Spelningar ni varit på. Skivsläpp att rekommendera m.m.

Marcus: För mig var det ett ganska tungt och segt år med massor av jobb och diverse elände. Alldeles för lite musik och öl. Var faktiskt inte på ett enda gig 2017. Har inte köpt så mycket vinyl heller, men Östra Aros debut var bra och Cock Sparrer funkar alltid.

Mattias: Bäst i år var Cock Sparrers nya LP och deras spelning i Stockholm i december. Har inte lyssnat på allt som kommit ut än, men Östra Aros hade några bra låtar och stack ut lite med sitt sound. Jag har inte varit på en enda punkspelning i Umeå, vilket är skandal men hade jag kunnat så hade det blivit nått gig med Acid Blood. Ser fram emot några spelningar i år, men är oklart vilka jag kan fara på så lämnar det osagt. Skivsläpp från PST och RPO blir intressanta att följa.

4: Några spelningar eller skivsläpp som du / ni ser fram emot / väntar på för 2018 m.m.?

Marcus: Hoppas kunna närvara på PSK, men annars är det inget jag går och riktigt längtar efter.

5: Något annat som ni vill dela med er av (vad som helst)? Ordet är fritt.

Marcus: Det var riktigt roligt att spela i Sthlm 2016. Mer sydliga gig vore trevligt. Tveka inte att höra av er - vi levererar alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar