onsdag 31 januari 2018

Punk And Fest Fagersta

Lördag 27/1 kl 19:00, lövparksv 8. Fagersta.

Detta var den andra upplagan av endagsfestivalen (vill jag kalla det) PAFF. Det var bra med folk, fyllda folk och sist men inte minst, trevligt folk. Fem bra band under samma kväll, som ska dela på en scen och första bandet ut till rakning blev Cat and the Underdogs från Värmland. Det var första gången jag såg och hörde dom och deras punk rock’n’roll (en bra start på kvällen). 

Bilden är stulen från deras FB

Andra bandet ut är lite av en favorit för undertecknad, Hyrda Knektar från storstan (Stockholm) med sin power pop/svensk punk. Gyllene tider på crack och var kanon i vanlig ordning. 

Bild stulen från FB

Band nummer tre för kvällen, 4 Past Midnight med sin punkrock från Glasgow/UK. Första gången även där för mig och första gången i Sverige för dom (tror jag). Top notch.

Kvällens huvudakt måste ha varit No Fun At All (Skinnsberg). Jag tror varannan besökare på stället bar på en NFAA tröja. Så här skrev bandet själva på sin FB sida, innan spelningen ”På lördag spelar vi nytt, gammalt, ännu äldre och saker som aldrig spelats live. Ses där” och det gjorde dom.

Sist ut i vinternatten var inga mindre än Västerås-bandet The Flints med sin svenska punk, som underhöll in på småtimmarna för dom tappra och blöta själar som orkade vara kvar.

Foto: Sara. D

Claes, Spike och Miners m.m. har gjort ett helt suveränt kanonjobb med att fixa allt detta. Kul när någonting händer i ens närhet (baksida) för oss som bor i de norra delarna av Västmanland, fortsätt så.

7/4 är det redan dags igen för PAFF & co med nytt och spännande evenemang, fortsättning följer…

SUPPORT, SUPPORT, SUPPORT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar